Suroviny:
Mäso
cibuľa 2ks
hrach
rajčinový pretlak
soľ
voda
syr na strúhanie
Do zlata na oleji udusíme nadrobno nakrájanú cibuľku.
Pridáme na kocky pokrájané mäso.
Opečieme, kým sa zatiahne.
Jemne posolíme.
O chvíľu pustí vlastnú šťavu, v ktorej mäso dusíme.
Pridáme rajčinový pretlak a vodu podľa potreby.
Pred koncom dáme 3/4 plechovky hrachu.
Dochutíme soľou, cukrom, vodou podľa toho, koľko si prajeme šťavy.
Keď je mäso uvarené, zahustíme múkou rozmiešanou vo vode.
Varíme asi 7 minút.
Ako príloha je vhodná ryža s hrachom.
Pred podávaním posypeme strúhaným syrom.
Dobrú chuť !
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára