Tak tento názov frittata sa mi páči oveľa viac ako omeleta...
Špenát, keď je čerstvý... škoda ho nevyužiť.
Suroviny
čerstvý špenát
cesnak
olej
2 ks vajíčka
soľ
kečup domáci
čerstvý špenát
cesnak
olej
2 ks vajíčka
soľ
kečup domáci
Na oleji som krátko opražila dva strúčiky na drobno nakrájaného cesnaku.
Pridala umytý novozélandský špenát, jemne posolila.
Dusila chvíľku, možno dve minutky...
Vajíčka som rozbila do pohárika, osolila, rozmiešala.
Môže sa trošku vody pridať.
Vajíčkom zalejeme udusený špenát, tak aby bolo aj na ňom aj okolo ...
Ak budete premiešavať - bude praženica...
Ja som mala chuť na túto placku.
Nechala som stuhnúť... asi tak tri minutky, lebo špenátu bolo viac, tak aby sa to vajíčko prehrialo poriadne.
Ku koncu som ma 20 sekúnd obrátila na druhú stranu.
Dobrú chuť !
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára